Direct naar opsomming van alle workshops/themareizen in Polen

Noordoost Polen biedt zo veel moois: rust en ruimte, unieke natuurgebieden, kleinschalige landbouw, een weinig bekende eeuwen oude multi-culturele samenleving.
Kortom: Noordoost Polen vormt een grote inspiratiebron voor mensen met uiteenlopende interesses en leent zich daarom prima voor menige reis met een speciaal thema.

In het verleden zijn er o.a. reizen aangeboden met als thema, landschapschilderen, yoga, pottenbakken en vergeten groenten. Ook bestaat er een leuke kruiden-workshop. Maar er zijn natuurlijk tal van andere mogelijkheden.

Voor workshops wordt meestal de boerderij in Wolka Karwowska als uitvalsbasis gebruikt. In de boerderij bevinden zich diverse grote ruimtes waar gebruik van kan worden gemaakt. De mooie natuur rond de boerderij en de rust die er heerst, dient als inspiratie en ontspanning.

Niet alle themareizen worden elk jaar aangeboden. Mocht je interesse hebben voor een reis waar geen vertrekdatum voor gepland staat, of wil je je graag aanmelden met een klein groepje, neem dan gerust contact met me op. Ik zal dan kijken of organisatie haalbaar is.

Heb je zelf een goed idee voor een reis rond een bepaald thema en denk je er genoeg deelnemers voor te kunnen interesseren, dan werk ik graag mee aan het tot stand komen van de reis. Ook kan een reis dan in reguliere reisprogramma’s worden opgenomen en op reiskalenders worden geplaatst om deze zo onder de aandacht van een groter publiek te brengen.

Meestal zijn themareizen en workshops volledig verzorgd. Dit betekent dat o.a. de heen- en terugreis (vaak per trein) geregeld is en alle logistiek ter plekke alsmede onderdak en maaltijden.

Polen special: Kruidenreis, kruiden zoeken, proeven en ervaren

Polen special: Kruidenreis, kruiden zoeken, proeven en ervaren

workshop/themareis, special, groepsreis, 8 dagen

Een hele leuke, leerzame en ontspannen workshop over kruiden die we rond ons heen vinden in de natuur. We gaan er wandelend en kanovarend op uit en verzamelen interessante planten in moerassen en bossen, langs rivieroevers en akkerranden. Janet Frieling, van Gekruid & Geroerd, onze eigen “Klazien uit Zalk”, weet over de plantjes leuke dingen te ...

Polen special: Landschapschilderen en tekenen in Noordoost Polen

Polen special: Landschapschilderen en tekenen in Noordoost Polen

workshop/themareis, special, groepsreis, 8 dagen

In het prachtige landschap van Noordoost Polen geeft Ingrid Groeneveld een heerlijk ontspannen teken- en schildercursus. De schilderlessen vinden ’s ochtends plaats, totaal 6 ochtenden. Meestal zoeken we een mooie locatie op in de directe omgeving van de pittoreske boerderij waar we verblijven. In de middag is er vrije tijd of kun je … Lees verder →